k

[vc_empty_space height=”5px”]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

[vc_empty_space height=”48px”]

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  [vc_empty_space height=”60px”]

  FOLLOW US

  Passionerede avlere

  Mindre grossistvirksomhed, som er ejet af producenter af frugt og grønt på Fyn.

  —— Ejet af passionerede avlere

  OM KJ FRESH

  KJ Fresh er en mindre grossistvirksomhed, som er ejet af producenter af frugt og grønt, på Fyn. Foruden ejerkredsen samarbejdes der med andre lokale leverandører, som vi agerer afsætningskanal for. Pga vores lokale forankring kan vi tilbyde et bredt sortiment af helt frisk frugt og grønt uden fordyrende transport, lager og mellemled. Dertil kommer vores import fra Mellemøsten, hvor vi ligeledes kender avlerne af vores produkter. Foruden disse kontante fordele kan vi også formidle den unikke historie om hver enkelt produkts sort, oprindelse og personen bag, om det er rødkål fra Rostrup bakke, eller granatæbler fra Amanos bjerge i Antakya. Vi synes det er med til at fuldende oplevelsen hos kunden.

  Økologisk frugt har vi ligeledes i et bredt udvalg. Alene på æblesiden kan vi tilbyde over 20 forskellige sorter hen over sæsonen. Vi er ret overbeviste om, at det er Danmarks bredeste udvalg. Dertil samarbejder vi ed nogle mindre økologisk producenter på grøntsiden.
  Vi har eget pakkeri samt lokaler til forarbejdning af frugt og grønt. Vi er super fleksible og kan lyn hurtigt omstille os, hvis der opstår et behov eller muligheder. Kom selv og få en frisk oplevelse og mærk nærheden. Vores kunder er altid velkomne til en rundvisning på vores marker og plantager. Vores distribution sker med egen bil samt med ekstern vognmand. Afhentning hos os er naturligvis også muligt.