k

[vc_empty_space height=”5px”]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

[vc_empty_space height=”48px”]

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  [vc_empty_space height=”60px”]

  FOLLOW US

  Personerne Bag

  Kim Jørgensen, Murat Karacay og Carsten Hansen

  —— Lundagergaard

  KIM JENSBY JØRGENSEN

  Har drevet slægtsgården i Ullerup på Nordfyn siden 2008. Nuværende produktion omfatter foruden korn: Kartofler, jordbær, ærter, rabarber samt diverse kål-arter. Dertil produceres der vaskede / grydeklar kartofler. Produkterne håndhøstes for at sikre skånsom behandling og den bedste kvalitet.

  MURAT KARACAY

  Står for import af diverse citrus, granatæbler mm. fra Tyrkiet, hhv. Hatay og Mersin provinsen. Da Murats familie har avlet frugt og grønt gennem generationer, har han et unikt netværk og indsigt i oprindelsen på plantage og avler niveau. For skåne miljøet importerer vi mest muligt ad søvejen for at minimere landevejstransport. Vores tyrkiske sortiment tilbydes selvfølgelig i hel og delpaller, men også containerprogrammer.

  —— Veflingeskov frugtplantage

  CARSTEN HANSEN

  Har drevet Veflingeskov frugtplantage siden 2000. Produktionen omfatter æbler, pærer samt jordbær. Carsten har et bredt udvalg af kendte og mindre kendte sorter hvilket sikre et bredt udvalg som dækker et hver behov. Foruden Carstens egen plantage forpagtes der også andre plantager. Carsten står for al pakning af kernefrugt.